Wiems PRO trening

Želite da vidljive rezultate nakon treninga od samo 20 minuta?

Naravno, nakon što smo i sami dali potvrdan odgovor na ovo pitanje, u naš centar stigao je WIEMS PRO.

wiems pro

Sa Wiems Pro odelom, nakon samo jednog treninga, imaćete osećaj zategnutosti i utreniranosti celog tela.

Odelo radi na principu EMS (Electrican Muscle Stimulation) tehnologije, što bi pojednostavljeno značilo da Vaše kompletno telo u toku treninga dobija stimulaciju za kvalitetniji i intenzivniji trening.

Trening je individualan i njegov intenzitet prilagođen je baš Vama. Kroz njega će Vas voditi naši treneri, koji su i sami korisnici ovog načina treniranja.

Samo jedan trening u Wiems Pro odelu, zamenjuje 3 do 4 sata treniranja u teretani, što je u vreme, kada nam je glavni izgovor za neaktivnost manjak vremena, dosta važno, zar ne?

naravno, postavlja se pitanje da li je dobro za nas i naš organizam da za kratko vreme postižemo tako dobre rezultate?

Elektro – mišićna stimulacija ranije je korišćena samo u medicinske svrhe, vraćajući izgubljenu snagu mišićima koji su dugo bili neaktivni. Tu već vidimo da je EMS nešto što je dobro za nas i naše mišiće.

Danas, EMS je u potpunosti prilagođen kvalitetnoj i doziranoj primeni u grani fitnesa, odnosno treninga.

Nakon samo dva treninga nedeljno, osam treninga mesečno, videćete da se telo zaista oblikuje, da se osećate mnogo snažnije i izdržljivije.

Mi smo verovali u Wiems Pro, sada je red da Vi verujete u njega i nas!

Trenirajmo zajedno!

Zakažite Vaš prvi trening!

Prednost Wiems Pro odela:

Wiemspro je elektrostimulacija, odnosno novi sistem aktivacije mišića. Pomoću njega se istovremeno može aktivirati i do 350 mišića i postići rezultat za samo 20 minuta treninga, dva puta nedeljno.

Podizanje veće mišićne izdržljivosti je jedan od najvećih ciljeva fitnesa i jedno od glavnih dostignuća tehnologije elektrostimulacije. Jedan trening od 20 minuta zamenjuje 3-4 sata vežbanja u teretani.