WIEMSPRO trening

wiems pro
Želite da vidljive rezultate nakon treninga od samo 20 minuta?

Naravno, nakon što smo i sami dali potvrdan odgovor na ovo pitanje, u naš centar stigao je WIEMS PRO.

Sa Wiems Pro odelom, nakon samo jednog treninga, imaćete osećaj zategnutosti i utreniranosti celog tela. Odelo radi na principu EMS (Electrican Muscle Stimulation) tehnologije, što bi pojednostavljeno značilo da Vaše kompletno telo u toku treninga dobija stimulaciju za kvalitetniji i intenzivniji trening.
trening je individualan i njegov intenzitet prilagođen je baš Vama. Kroz njega će Vas voditi naši treneri, koji su i sami korisnici ovog načina treniranja. Samo jedan trening u Wiems Pro odelu, zamenjuje do 4 sata treniranja u teretani, što je u vreme, kada nam je glavni izgovor za neaktivnost manjak vremena, dosta važno, zar ne?
naravno, postavlja se pitanje da li je dobro za nas i naš organizam da za kratko vreme postižemo tako dobre rezultate?

Elektro – mišićna stimulacija ranije je korišćena samo u medicinske svrhe, vraćajući izgubljenu snagu mišićima koji su dugo bili neaktivni. Tu već vidimo da je EMS nešto što je dobro za nas i naše mišiće.

Danas, EMS je u potpunosti prilagođen kvalitetnoj i doziranoj primeni u grani fitnesa, odnosno treninga.

Nakon samo dva treninga nedeljno, osam treninga mesečno, videćete da se telo zaista oblikuje, da se osećate mnogo snažnije i izdržljivije.

Mi smo verovali u Wiems Pro, sada je red da Vi verujete u njega i nas!

Trenirajmo zajedno!

Wiemspro je elektrostimulacija, odnosno novi sistem aktivacije misica. Pomocu njega se istovremeno moze aktivirati i do 350 misica i postici rezultat za samo 20 minuta treninga, dva puta nedeljno.
1. Resite se viska kilograma ( uravnotezena ishrana i dva 20-minutna treninga nedeljno)
2. Ustedite vreme (trening visokog intenziteta od samo 20 minuta moze da zameni i trocasovni trening u teretani)
3. Sprecite povrede ( trening bez dodatnih opterecenja)

4. Povecajte snagu – uz pomoc ovog treninga aktivirate preko 350 misica
5. Smanjite misicnu zamorenost
6. Povecajte cirkulacijuTo je idealno za nekog ko zeli dobre rezultate za kratko vreme. Aktivna vezba sa elektrostimulacijom povecava misicnu masu i moze imati efekte na proces mrsavljenja. U kombinaciji sa pravilnom ishranom moze pokazati odlicne rezultate u veoma kratkom vremenskom periodu. Osim toga, olaksava i tonizuje najkomplikovanije oblasti u telu.

Podizanje vece misicne izdrzljivosti je jedan od najvecih ciljeva fitnesa i jedno od glavnih dostignuca tehnologije elektrostimulacije. Jedan trening od 20 minuta zamenjuje 3 sata vezbanja u teretani.

Zakaži svoj termin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *