Shockwave terapija

hockwave terapija je nova tehnika koja se koristi u tretiranju stanja kao što su teniski lakat, skakačko koleno, bolno rame i bolna ahilova tetiva.

Ukoliko imate problem bolnog ramena, teniskog lakta, bola u zadnjoj loži, problem skakačkog kolena ili upale Ahilove tetive, kao i problem koštanog zadebljanja, shockwave terapija će vam zasigurno pomoći.

DEX 0278

Shockwave aparat se primenjuje i kod kalcifikacija u ligamentu, tetivi i mišiću. Koristi se i za stimulaciju mišićnih trigger tačaka, za regeneraciju mišićnog i vezivnog tkiva, kao i za terapiju akupresurom, i kod limfne drenaže.

Odlične rezultate terpija shockwave radijalnim talasima dala je prilikom lečenja celulita i oblikovanja tela. Tehnologija terapeutskih shockwave radijalnih talasa korišćena je u medicinske svrhe još pre 20 godina, kao tretman za eleminisanje kamena u bubregu, bez povrede kože ili oštećivanja tkiva.

DEX 0331

Neke od propratnih pojava koje su primećene primenom ove tehnologije, kao što su brže zaceljivanje kostiju i ubrzana regeneracija tkiva, dovele su do razvoja Shockwave aparata i terapije radijalnim talasima, koja se danas široko primenjuje u fizikalnoj medicini.

Jedinstveno je i neinvazivno rešenje za bol povezanu sa mišićno-skeletnim sistemom. Potrebno vam je samo tri do četiri tretmana u nedeljnim intervalima, a terapijski period traje svega par minuta.

DEX 0312

Prednosti shockwave terapije:

BTL 6000 SWT Topline touch operation 1448292873 original
shockwave

Zakažite pregled