WIEMSPRO trening

wiems pro
Želite da vidljive rezultate nakon treninga od samo 20 minuta?

 

Naravno, nakon što smo i sami dali potvrdan odgovor na ovo pitanje, u naš centar stigao je WIEMS PRO.

 
 
Sa Wiems Pro odelom, nakon samo jednog treninga, imaćete osećaj zategnutosti i utreniranosti celog tela. Odelo radi na principu EMS (Electrican Muscle Stimulation) tehnologije, što bi pojednostavljeno značilo da Vaše kompletno telo u toku treninga dobija stimulaciju za kvalitetniji i intenzivniji trening.
 
 
Trening je individualan i njegov intenzitet prilagođen je baš Vama. Kroz njega će Vas voditi naši treneri, koji su i sami korisnici ovog načina treniranja.
 
Samo jedan trening u Wiems Pro odelu, zamenjuje do 4 sata treniranja u teretani, što je u vreme, kada nam je glavni izgovor za neaktivnost manjak vremena, dosta važno, zar ne?
 
naravno, postavlja se pitanje da li je dobro za nas i naš organizam da za kratko vreme postižemo tako dobre rezultate?

 

Elektro – mišićna stimulacija ranije je korišćena samo u medicinske svrhe, vraćajući izgubljenu snagu mišićima koji su dugo bili neaktivni. Tu već vidimo da je EMS nešto što je dobro za nas i naše mišiće.

Danas, EMS je u potpunosti prilagođen kvalitetnoj i doziranoj primeni u grani fitnesa, odnosno treninga.

 
 
Nakon samo dva treninga nedeljno, osam treninga mesečno, videćete da se telo zaista oblikuje, da se osećate mnogo snažnije i izdržljivije.

Mi smo verovali u Wiems Pro, sada je red da Vi verujete u njega i nas!

Trenirajmo zajedno!

 

Prednost Wiems Pro odela:
 
Wiemspro je elektrostimulacija, odnosno novi sistem aktivacije mišića. Pomoću njega se istovremeno može aktivirati i do 350 mišića i postići rezultat za samo 20 minuta treninga, dva puta nedeljno.
 
1. Rešite se viška kilograma ( uravnotežena ishrana i dva 20-minutna treninga nedeljno).

2. Uštedite vreme (trening visokog intenziteta od samo 20 minuta može da zameni i tročasovni trening u teretani).
 
3. Sprečite povrede ( trening bez dodatnih opterećenja).

4. Povećajte snagu – uz pomoć ovog treninga aktivirate preko 350 mišića.

5. Smanjite mišićnu zamorenost.

6. Povećajte cirkulaciju. To je idealno za nekog ko želi dobre rezultate za kratko vreme. Aktivna vežba sa elektrostimulacijom povećava mišićnu masu i može imati efekte na proces mršavljenja. U kombinaciji sa pravilnom ishranom može pokazati odlične rezultate u veoma kratkom vremenskom periodu. Osim toga, olakšava i tonizuje najkomplikovanije oblasti u telu.

Podizanje veće mišićne izdržljivosti je jedan od najvećih ciljeva fitnesa i jedno od glavnih dostignuća tehnologije elektrostimulacije. Jedan trening od 20 minuta zamenjuje 3-4 sata vežbanja u teretani.

Zakaži svoj termin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *