Shockwave terapija

DEX 0262

Shockwave terapija je nova tehnika koja se koristi u tretiranju stanja kao što su teniski lakat, skakačko koleno, bolno rame i bolna ahilova tetiva. Stanja koja je inače teško tretirati konvencionalnom fizikalnom terapijom. Ukoliko imate problem bolnog ramena, teniskog lakta, bola u zadnjoj loži, problem skakačkog kolena ili upale Ahilove tetive, kao i problem koštanog zadebljanja, shockwave terapija će vam zasigurno pomoći.

Shockwave aparat se primenjuje i kod kalcifikacija u ligamentu, tetivi i mišiću. Koristi se i za stimulaciju mišićnih trigger tačaka, za regeneraciju mišićnog i vezivnog tkiva, kao i za terapiju akupresurom, i kod limfne drenaže.

Odlične rezultate terpija shockwave radijalnim talasima dala je prilikom lečenja celulita i oblikovanja tela. Tehnologija terapeutskih shockwave radijalnih talasa korišćena je u medicinske svrhe još pre 20 godina, kao tretman za eleminisanje kamena u bubregu, bez povrede kože ili oštećivanja tkiva.

DEX 0312

Neke od propratnih pojava koje su primećene primenom ove tehnologije, kao što su brže zaceljivanje kostiju i ubrzana regeneracija tkiva, dovele su do razvoja
Shockwave aparata i terapije radijalnim talasima, koja se danas široko primenjuje u fizikalnoj medicini. Jedinstveno je i neinvazivno rešenje za bol povezanu sa mišićno-skeletnim sistemom.
Potrebno vam je samo tri do četiri tretmana u nedeljnim intervalima, a terapijski period traje svega par minuta.

Dobrobiti shockwave terapije:
• Kliničke studije pokazuju stopu uspešnosti iznad 75%
• Shockwave terapija ima odličan odnos cena/efikasnost
• Neinvazivno rešenje za hroničan bol u vašem ramenu, leđima, peti, kolenu ili laktu
• Shockwave terapija donosi novu tehnologiju sa medicinski dokazanim efektima
• Nisu potrebni anestezija i lekovi
• Nema negativnih efekata

BTL 6000 SWT Topline touch operation 1448292873 original
shockwave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *